002-AJ: GIVE YOURSELF SOME LOVE° & free download

Begin november was ik ziek. Ik voelde me beroerd en wilde eigenlijk toch gaan werken.Gekheid natuurlijk, maar ik ben nou eenmaal heel hard voor mezelf. Toen ik dit online deelde, vond ik veel herkenning bij de vrouwen die reageerden. Zijn we misschien bijna allemaal wel een beetje hard voor ons zelf?

Willen we door denderen en vooral niet zwak lijken. Dat zette me aan het denken. Waarom is dat zo? Voor anderen zijn we zo makkelijk. Geven tips en zeggen ga maar lekker thuis onder de wol hoor. Maar voor ons zelf kan dat niet.... want de was, ons werk, de kinderen...maar zijn het stiekem niet onze eigen verwachtingen die veel te hoog liggen. 

Een beetje zelfliefde en genade richting jezelf is niet overbodig. Sterker nog, van levensbelang. Je zal merken als je mild naar jezelf toe bent. En jezelf durft te geven wat je nodig hebt... Ik vond een sterke quote... 

YOU CARRY SO MUCH LOVE IN YOUR HEART
GIVE SOME TO YOURSELF.... 

Deze raakte me... want inderdaad voor al die anderen heb ik zoveel liefde en zorg in mijn hart... en voor mezelf vaak niet.! Tijd om daar eens bewust stil bij te staan en er in mezelf mee aan de slag te gaan. 

En nu jullie lieve vrouwen... want jullie zullen dit ook herkennen... Ik gun jullie een dosis selflove,omdat jullie het waard zijn! Ja je bent het waard!


Ik maakte er ook een journalpagina bij....voor jullie filmde ik hoe ik hem maakte . Dat zie je in onderstaand filmpje. 


Wil je de pagina zelf ook maken? Dan heb ik voor jullie een download gemaakt met het dametje en de quote die je zelf kan gebruiken. De dame kan je overtrekken of inkleuren. Knip haar en de quote uit en gebruik deze in je journal of verwerk hem in een bijbelpagina. 













Reacties

Populaire posts

journaling

journaling