FAMILYTIME...*borrel



FAMILY

Is het niet het belangrijkste wat er?
We zijn aan elkaar gegeven. Als eerste wij als man en vrouw en daarna onze kids. God heeft een plan met ons. Ik geloof dat we als ouders de opdracht gekregen hebben goed voor onze kinderen te zorgen. 

Hoe vul je dat in?
Ik denk dat het veel te maken heeft met bewust keuzes maken en bewust leven. Wij werken beide, de kinderen zitten op sport en clubjes en toch proberen we zoveel mogelijk tijd apart te zetten voor ons gezin. Onze kinderen zijn zeker geen prinsjes, maar de tijd dat ze onder ons dak leven is het onze taak voor ze te zorgen. 

We vullen het op verschillende manieren in... we spelen spelletjes, wandelen veel met de kids, houden filmavondjes, borrelen, gaan naar het bos en strand en bezoeken veel musea. Het zit in de kleine dingen en de aandacht die je aan ze geeft. 

We borrelen bijna iedere zondag...de ene keer uitgebreider dan de andere keer, voor de jongens wat lekkers te drinken en voor ons een wijntje. Terwijl we gezellig eten, kletsen we over de afgelopen week, bekijken de agenda voor komende week. Er is tijd voor grapjes en toffe gesprekken over God. 

Waarom  ik dit deel? Ik wil jullie aanmoedigen tijd apart te zetten met de kinderen. Weest bewust van die kleintjes om je heen. De tijd is maar kort en voor we het weten is die tijd voorbij. Wat je doet en hoe je ze aandacht geeft maakt niet uit. Het hoeft niet veel geld te kosten, het kost je alleen maar je tijd!... 

Reacties

  1. Hm echt lecker, Antipasti gehen immer finde ich.Die besten hatten wir damals im 5 Sterne Wellnesshotel Südtirol ! Einfach nur mega lecker.Grüße Hedwig

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

journaling

journaling